Liefde

Liefde is de taal van The Divine. Wanneer wij in staat zijn met liefde te luisteren dan is het het hart wat luistert. Als je deze rune ontvangt is de boodschap heel simpel: luister naar je hart, luister naar diegene waar je van houdt en luister naar het kleine stemmetje van The Divine in jezelf, wat altijd met liefde spreekt. 

De weg van de liefde is vaak verborgen en niet zomaar zichtbaar. Wanneer men echter de liefde leert kennen, wordt het een stuk van jezelf. En als dat gebeurt, is liefde overal. Deze rune wil dat je naar jouw wereld om je heen kijkt door de ogen van begrip en liefde. Men zegt ook wel dat de ziel ogen  van liefde moet hebben om echt te kunnen zien.

Als je de liefde net leert kennen, van jezelf leert houden of van iemand anders, neem dan de tijd om alle manieren uit te proberen om het gevoel van liefde te delen met de wereld om je heen. Liefde kan zich ook uiten in het prijzen van iemand, iemand accepteren of iemand vergeven.

Er is veel gezegd en geschreven over liefde, maar één ding is zeker: of liefde is er in elk gebaar, woord of gedachte, of het is er niet. En als de liefde er niet is, zal ook het beter worden minder snel gaan of zelfs uitgesteld worden. Liefde geneest mensen, zowel de gever als de ontvanger.

Wat je ook dwars zit, voor welke uitdaging je ook staat, deze rune nodigt je uit de liefde binnen te laten. Denk niet aan fouten, wanhoop niet, en kijk alleen naar de aanwezigheid van liefde.

Liefde is ons erfgoed; gekregen bij onze geboorte. Wij zijn de erfgenamen van dat wat The Divine is: pure liefde. Voel daarom ook de warmte van die liefde in je hart en geef het door in de wereld aan ieder die je tegen komt: groot en klein.

Runen Stenen – een orakel?