Medeleven

Er wordt gezegd dat als je medeleven hebt met anderen je één van geest wordt. Als je je leven leidt op deze manier dan breng je alles, waar The Divine voor staat, in praktijk. Deze rune wil je eraan herinneren tijd vrij te maken voor anderen, die je tegen komt op je pad der heling.

Veel eigenschappen van medeleven vind je ook terug in de andere runen. Denk maar even terug aan de rune van Vergeving, Vertrouwen en Liefde. Deze grijpen allemaal terug op het grote geheel wat wij in ons leven proberen te bereiken.  

Wanneer je deze rune trekt en er is iemand in je naaste omgeving ziek, of in moeilijkheden, dan is dit een teken dat je, door iets van hem of haar te doen, je medeleven kunt tonen. 

Misschien trek je deze rune echter om iets wat je zelf al heel lang ontkent hebt, heb dan medeleven met jezelf. Als je bezig bent met psychische heling, bedenk je dan dat Medeleven na Angst komt en voor The Divine. Dus als je het zo bekijkt dan krijg je door je angsten te overwinnen, medeleven, wat uiteindelijk verandert in de energie en schittering van Liefde. 

Deze rune is dus een herinnering dat het pad der heling een reis is en dat je op dat pad in je meditaties gevraagd wordt de wereld te bekijken met medeleven.

Runen Stenen – een orakel?