Meditatie

You to whom all hearts are open, all secrets known, hear our prayers.

Deze rune staat voor meditatie of gebed. De juiste manier om aan iets te beginnen is met een overdenking, meditatie of gebed, al naar gelang je persoonlijke voorkeur. Wat er ook aan de hand is in je leven, leg het in de handen van een hogere macht. Een gebed geeft troost en kalmeert de geest. 

De rune van meditatie of gebed is een herinnering dat je even stil moet staan bij jezelf, diegene waar je van houdt, je omgeving, en zelfs voor Moeder Aarde, opdat zij niet ten onder zal gaan. Het is een rune van ‘beter-worden’. Oude wonden uit je jeugd, verslavingen, of andere zaken, bid voor de verwerking hiervan . 

Sta ook even stil bij al het geweld op de wereld, bid voor licht en liefde, zodat het beter wordt op aarde en al het slechte verdwijnt. Vergeet ook je kinderen, opdat zij zonder ellende op zullen groeien. Maar het allerbelangrijkste zijn eigenlijk de gebeden van dankbaarheid.

Wat er op het ogenblik ook gaande is in jouw leven, neem even de tijd om bij dit alles stil te staan en weet dat zelfs als je het niet tegen een hogere macht hebt, die je toch hoort.

Runen Stenen – een orakel?