Overgave

Dankzij overgave leren wij een kracht kennen die sterker en groter is dan onszelf, een oneindige kracht waar wij over kunnen beschikken die ons leven heelt. Overgave is de hoogste vorm van bewust contact met het Hoogste. Bijna overal ter wereld speelt overgave in de religie een rol. Als je deze rune tegen komt is het een uitnodiging je leven in handen van het Almachtige te leggen. 

Nog niet zo lang geleden betekende overgave een nederlaag, een teken van verslagenheid en het bracht je schaamte en  schande. Op het pad der heling betekent overgave het loslaten van controle en zodoende erken je je bereidheid te leven te helen. 

Dus bij het trekken van deze rune word je gevraagd de behoefte om controle over de situatie te hebben te laten varen of ervaringen uit het verleden die je nog steeds dwars zitten los te laten.

Soms kan deze rune je ook aanmoedigen om je over te geven aan je gevoelens van eenzaamheid of verlatenheid en samen met het God,Allah of waar je ook in gelooft, je angsten te verwerken. 

Als je op dit moment ernstig ziek bent, of een crisis doormaakt, misschien is dan nu het moment gekomen om te stoppen met vechten tegen jezelf. Wees dankbaar en geef je over. Hele beroemde woorden zeggen het al eeuwen: Let go and let God. Als je deze woorden voor het eerst ziet, laten ze dan een nieuwe periode inluiden op je pad der heling.

Echte overgave verandert altijd je leven. 

I surrender my will to the Greater Will, the Will of the Divine, I will to will Thy Will.

Runen Stenen – een orakel?