Wijsheid

Het accepteren van de lessen die het leven je brengt is het begin van wijsheid. Hoe wijzer je wordt, des te meer zul je gaan begrijpen van rouw en verdriet. 

Elke keer wanneer je de rune van Wijsheid trekt, neem dan even de tijd om stil te staan bij de dingen van de dag en probeer het objectief te bekijken. Zijn er dingen die je kunt veranderen, of die vanzelf wel weer over zullen gaan? Als je dit verschil kunt zien, bekijk je de wereld met wijze ogen.

Vaak als we raad vragen aan het Ultieme, krijg je vanzelf antwoord, want het Ultieme geeft ons wijsheid. Als er geen oplossing is, zorgt het Ultieme dat je er met andere ogen naar kunt kijken en zodoende een nieuwe weg in kunt slaan.

Door Wijsheid kan een tragedie toch iets zijn waar je van kunt leren. Dat is de manier waarop wijsheid werkt, en liefde werkt. 

Runen Stenen – een orakel?