Sadriel & Eth

Sadriel: de Engel van de orde.
Eth: de Engel van de tijd.
De kaart om tijd voor uzelf vrij te maken.

Deze kaart duidt erop dat u iemand bent met een roerig leventje of iemand die constant in de stress zit. U hebt het gevoel dat het leven u verplettert, want u hebt het zo druk dat u geen tijd overhoudt om uzelf op uw innerlijke vrede en welzijn te richten. De Engelen geven u het Esseneense gebed: ‘Wees stil en weet dat ik God ben’. 

Vraag aan het begin van de dag de hulp van Sadriel om orde te scheppen en Eth om u te steunen bij het afhandelen van de zaken op die dag, zodat u wat tijd overhoudt voor uzelf. Gebruik deze adempauze om tot rust te komen. Zit stil, maak uw geest leef en adem Spiritus Dei, de adem van God, de energie van de Engelen, in. Voel hoe het u vult met gouden licht en innerlijke kalmte. Vraag daarna de inspiratie om de oorzaak van uw situatie onder handen te nemen. 

Denk terug aan een periode waarin u gelukkig en voldaan was. Wat is er sindsdien gebeurd? Zoveel dingen in het leven liggen buiten uw macht, maar u kunt veranderen en de elementen waar u wel invloed op uit kunt oefenen, kun u in harmonie brengen met uzelf. Laat de wereld van illusie achter u en neem de verantwoordelijkheid voor uzelf. Keer in gedachten terug naar uw geluk en vind een manier om opnieuw te beginnen.