Soulmate Cards

RELATIONSHIP CARDS IN PRINT
Deck: 64 Full Color Cards 
Book: 160 Pages
Forward: by Dr. John Gray
Print Title: The Joy of Relationship Cards
Authors: John Grey, Ph.D. & Bonney Grey, R.N.
Illustrator: Rosiland Solomon 
ISBN: 0-9637079-0-6
$ 29,95

Deze prachtige set (kaarten en boek) is als een wijze vriend en coach. Geprint onder de titel The Joy of Relationship Cards – A Guide to Clarity & Fulfillment. De Vreugde van Relatie Kaarten – Een Gids naar Duidelijkheid & Vervulling. De kaarten en het boek zullen op interactieve wijze je coachen op weg naar een gezonde, en gelukkige relatie. Ze geven antwoord op je diepste vragen over liefde en helpen je door middel van uitdagingen.

Dit is een krachtig zelfhulpmiddel dat praktische leiding mixt met plezier en entertainment. De 64 kaarten zijn prachtig geprint in volle kleuren. De inspirerende, voortreffelijke kunstwerkjes zijn gecreëerd door Rosiland Solomon, wiens kunstwerken te zien zijn in kinderboeken, kalenders en natuurboeken. Het ca.160 pagina tellende boek is inclusief, waarin je aanwijzingen vindt hoe je de kaarten kunt gebruiken en waarin een verdiepende verklaring van elke kaart staat.

John Grey, Ph.D. & Bonney Grey, gerespecteerde relatie raadgevers en gelukkig getrouwde partners, hebben de kaarten ontwikkeld. De kaarten zijn vriendelijke signalen en hulpmiddelen die je helpen je relatie verder te verbeteren. 

Twee manieren om het orakel te gebruiken:

Samen: Als je het Orakel samen met je partner gebruikt, zal het ten goede komen aan de communicatie. Het zal jullie helpen moeilijkheden uit de weg te ruimen, dromen te verkennen en de vitaliteit van jullie relatie vernieuwen. 

Alleen: Door het Orakel alleen voor jezelf te gebruiken, is het alsof je met een wijze en behulpzame vriend praat over wat er gebeurt in jouw relatie. Jij zult inzicht krijgen en nieuwe manieren ontdekken om je situatie te bekijken. Het Orakel biedt begeleiding naar de voor jou meest positieve volgende stap op weg om de liefde te krijgen die je echt wilt hebben. 

Naar de kaarten!

Met dank aan Irma voor de vertaling van alle teksten!

Bron

©Loes Raaphorst 05/2005