Spiraal

Wat het meest op valt in deze tekening, is het hoofdje dat aan de buitenkant van de spiraal mee stroomt op weg naar het binnenste gedeelte. Als je dan naar links kijkt, zie je dat het de hele boel op zijn kop zet, want als je het beeldje zou kunnen omdraaien, zitten daar heel diep verborgen een aantal subpersoonlijkheden te wachten op een verlossing om naar buiten te kunnen komen.

Deze gegevens zeggen al heel veel, maar ik zal het nog beter proberen te duiden. Je bent begonnen aan een reis naar binnen, de spiraal laat zien dat je dit in een snelvaart doet; er zit zo’n stroming in en je keuze is weloverwogen met je oog wagenwijd open. Wat je daar diep van binnen zult tegenkomen, daar kun je alleen achter komen door erheen te gaan. Daar liggen misschien verborgen talenten, een deel van jezelf waar je nog niet aan toe gekomen bent en dat heel graag gezien wil worden. Misschien een roeping, een gave, een uitdaging of een heel nieuwe studie. In ieder geval is de tijd rijp om ermee naar buiten te komen.

Je bent een deel van het geheel.
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005