Staven 4

Dit is de kaart van de begaafde bedenker van dingen. Hij staat voor romantiek, harmonie en rust en voor opbrengst van langdurige inspanning. 
Ondersteboven is hij niet bijzonder negatief: uitstel van succes, niet uitgekomen romantische dromen en de noodzaak om op uw geld te letten.

Trefwoorden Rechtop: nieuw verworden welvaart, werken met plezier, feesten voorafgaand aan de oogst, solidariteitsfeesten, romances, bedrijfsfeesten, rust en feest na werken, de winst is zeker gesteld, de oogst wordt binnengehaald, liefde, harmonie, blijheid, de considatie van een relatie, vrede, afronding van het werk, toenemende welvaart, mildheid, contracten worden getekend, onverwacht fortuin of meevaller, op de goede weg zijn, voor een examen slagen, alles wat men bereikt heeft moet men goed onderhouden.

Trefwoorden Ondersteboven: gematigde welvaart, mislukte oogst, een niet vervulde romance, omringd zijn door onechte mensen, zich niet happy voelen, drang om weg te willen, kans op onrust, onzekerheid, verlepte schoonheid, onvolledig geluk, onvrede.