Staven Page

De Page van Staven is een spiritueel persoon onder de 21 jaar met creatieve mogelijkheden, die echter nog geen bepaalde levensweg is ingeslagen. Deze kaart staat voor financieel nieuws of inspirerende ideeën, maar ook voor wreedheid, instabiliteit en angst voor overheersing. 

Trefwoorden Rechtop: boodschapper met een tijding vol van geloof, gunstig nieuws, belangrijk nieuws, goede raad, brieven, berichten, goede getuigenissen, pleitvoering, verbale expressie, vertrouwen, een briljant persoon, een toegewijd vriend, missionaris, een wijze hulpvaardige oudere man, een vreemde met goede bedoelingen. 

Trefwoorden Ondersteboven: achterbaks geroddel, slecht nieuws, onplezierig nieuws, misleidende informatie, anekdotes zonder waarde, besluiteloos, verlies van verbale expressie dmv beroerte of fysiek letsel, zich moeilijk kunnen uitdrukken, onbetrouwbaar persoon, geworstel met taal of het leren van een nieuwe taal, ongenoegen.

Een zeer intelligente jongen of meisje met roodbruin haar en bruingroene ogen, met opmerkelijke goede verbale vermogens en wijsheid. Rivaal van Page van Bekers.