Sylvia Pleiter

Hoi ik ben Sylvia, de persoon achter het Akasha’s kracht orakel. Deze set is ontstaan in samenwerking met mijn gidsen.

Via een vriendin ben ik begonnen met Encaustic art, het liep meteen uit de hand ik was nog niet thuis of ik had al wasblokjes fotopapier en een strijkijzer. Om er ook thuis mee te gaan werken.

In eerste instantie zag ik alleen de kleuren. Ik had nog moeite met er dingen in te zien, maar gaandeweg zie je zelf steeds meer. Al wist ik nog niks af, van het duiden van de werkjes.

Toch bleven ook de oudere werkjes mij Trekken. Ik bleef ernaar kijken. Vormen werden duidelijk en net als met wolken begon ik er figuren in te herkennen. Het gevoel was ook bij elke kaart net iets anders.

Ik kreeg contact met mensen die de werkjes uitlazen en die mij steeds maar weer voor ogen hielden, “jij kan dat ook….”

Ja ja en dat moet ik geloven, dacht ik nog. Tot ik een kaart van iemand anders onder ogen kreeg. Ik keek naar de kleuren de vormen en kreeg hierdoor een boodschap door. Wat de les was van die persoon, wat aandachtspunten waren waar ik steun zou kunnen bieden en ik heb aan de hand daarvan een bericht opgesteld naar die persoon. 

Dat was het begin. Ook de boodschap in mijn eigen kaarten begon ik te zien te voelen en op te schrijven.

Ook heb ik zelf vele verschillende orakel kaarten. op zoek naar iets unieks iets eigens en het idee kwam waarom niet mijn eigen set maken met bijenwaskaarten en zo is het begonnen.

Kaart na kaart heb ik gemaakt, gescand in de computer en uitgelezen, voor ik het wist kreeg ik door nu is het genoeg. Ik had 49 kaarten alleen nog niet bij allemaal de tekst, maar toen ik achter de computer ging zitten met de kaarten, was het zo ineens een paar uur verder. Als ik dan terug las wat ik had geschreven was ik verbaasd waren dat mijn woorden???

Het is een grote oefening geweest in het channelen, het bijna constant in contact staan met mijn gidsen en engelen die mij in het proces hebben gesteund.

Tja en het idee om naar een uitgever te stappen?

Vrienden en bekende hoorde van mijn set wilde het zien en wilde het hebben, en ik ben gaan nadenken hoe ik dat dan zou moeten gaan uitwerken. Naar een drukkerij stappen viel al gauw af want je moet dan zo veel afnemen dat de kosten niet te overzien zijn en tja voor je het weet zit je met zo een grote hoeveelheid sets dat ik niet wist waar ik het zou moeten laten en via via kwam ik op het idee om uitgevers te benaderen. Bij de 5de uitgever kreeg ik bijna meteen bericht, “we hebben al vele kaarten maar die van jou willen we ook een kans geven” Toch zouden er in de voorverkoop 500 stuks verkocht worden pas daarna zouden ze gedrukt gaan worden. En zo is het balletje gaan rollen. Ik kreeg een contract, de voorverkoop werd december gestart. Eind december kreeg ik bericht dat de kaarten in productie werden genomen. 

In januari kreeg ik de drukproef van het boek ter inzage en februari is het uitgekomen. En nu ligt het in de winkel, een droom die uitkomt, een droom die langzaam vorm kreeg en uitgroeide.

Zo zie je maar, je meer kunt bereiken dan je ooit zelf verwacht.

En 1 ding wat ik hiervan heb geleerd, je staat nooit alleen er is zo veel hulp om je de weg te tonen, als je denkt dat je vast zit niet meer voor of achter uit kunt, kom tot rust en kijk opnieuw. 1 pas op de plaats is geen ramp. Blijf je zelf er komt ruimte en tijd om dat te bereiken wat jij wilt. En als het eenmaal rolt kan het snel gaan.

Namaste,

Sylvia

Terug

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008