The TCB Band – Auntie Sue  

 

Het gaat hartstikke goed met The Band! Wilkinson is gewoon opgenomen door ons allemaal, als zijnde de normaalste zaak van de wereld! Hij eet dus ook gewoon al mee, met de rest. Durft er gewoon tussen te zitten en heeft de smaak van vers vlees ook te pakken. De poezels hebben echter wel gemerkt dat er iets te gebeuren staat, want ik ben druk bezig geweest in de logeerkamer, een plek waar ze niet vaak mogen komen.

 

 

Ze weten nog niet wat ik weet, en dat is dat het helemaal geen zin heeft om nu hun buikjes rond te eten, want Tante Sue is in aantocht! King, Burton, Hardin en Tutt weten nog wel wat dát betekent, maar Scheff en Wilkinson dus niet. Sue komt hen voor het eerst bewonderen! En Sue zou Sue niet zijn, als ze niet een gigantische tas vol met lekkers mee zou nemen! 

 

 

Zita is er natuurlijk als eerste bij: ze is echt heel blij om Sue.. eh.. de tas met lekkers te zien! Mijn hemel zeg, alsof ze nooit wat krijgt!! 

 

 

 King is het nu zat: Zita mag dan de grootste zijn, King weet nog heel goed wat er allemaal in die tas zit!

 

 

 

Wat ziet ze er weer goed uit he, mijn Sissi! Het vrijgezellenleven doet haar zichtbaar goed!

 

 

 

Ik hoop maar dat Zita’s nagels haar niet te veel pijn doen, want die hondendame van mij gedraagt zich weer flink boers!

 

 

Maarja, Sue, je hebt ook wel errug veel lekkers meegenomen: ze weten niet wat hen overkomt!

 

 

Hardin doet gelukkig wat voorzichtiger, maar voor ik het vergeet….

 

 

pas op je vingers lieverd, King is een beetje bijziend en neemt meestal een stuk vinger mee!

 

 

Oh je hebt geluk, hij laat het vallen…..

 

 

Sissi doet haar best om Wilkinson ook te verleiden van z’n plekje af te komen.

 

 

Jahoor, jongens, er is nog meer 😉

 

 

 

Het is een hele klus om te zorgen dat ze allemaal evenveel krijgen….

 

 

En al protesteer ik een beetje, dat ze echt wel genoeg te eten krijgen….

 

 

Sissi begint vrolijk elke keer opnieuw te tellen… 1=2=3=veel!!

 

 

Maar daar wil ze niets van weten: Tutty is immers haar favoriet!

 

 

Dus wordt er vrolijk nóg een doosje open gemaakt, haha!

 

 

 Het is een prachtig gezicht hoe alle poezels uit haar hand eten!

 

 

Ze weten werkelijk niet wat hen overkomt: van mij krijgen ze hooguit een paar snoepjes tegelijk….

 

 

 

Ik hoor Sue al roepen: van mij toch ook???? Ja, lieverd, een paar bákjes tegelijk zeker 😉

 

 

Scheff en Wilkinson weten het nu ook: als Auntie Sue komt, krijgen we lekkers!!!

 

 

Haha Sue, was dit vóór of nádat King per ongeluk je vingertopje meenam??

 

 

 

Wat een pracht Siss heb ik he??

 

 

  Zita is hier al aan haar dérde kluif bezig!!

 

 

Maar dat weerhoudt haar er niet van, om toch ook nog even een paar kattensnoepjes te komen bietsen….

 

 

Ohh Zita, daar ben je toch veel te groot voor!!

 

 

 

Zo poezels, het is mooi geweest: jullie hebben de buikjes weer vol en het is tijd om lekker te gaan nagenieten van zoveel lekkers. Auntie Sue en ik gaan nu lekker bijkletsen en er een heerlijk weekend van maken. 

Ik weet zeker dat er strakjes wel weer even een ‘snoep’ momentje zal komen, maar nu is het mijn beurt om Sissi te ‘voederen’ , hahaha! De roze koeken, hamburgers en knoflookbrood liggen al klaar! 

Het is heerlijk om zo’n lieve zus te hebben! Nee, niet via geboorte, maar via het universum! We hebben elkaar via internet leren kennen, notabene door een artikeltje over TeaTree Oil, wat ook wel bekend staat als ‘het geheim van Down Under, Australie, en daar is mijn Sissi geboren!

We delen al jaren lief en leed, ook al wonen we ver bij elkaar vandaan! Maar zo af en toe zien we elkaar in real life, en dat is genieten! Met echte familie klikt het nu eenmaal niet altijd, maar met familie die je kiest, wel!

En ook al is m’n Sissi donker, en ik blond, innerlijk lijken we verdomd veel op elkaar! Ze is de beste zus die ik me wensen kan! Sue, dank je wel dat je er altijd voor me bent! 

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 05/2011