The TCB Band – de laatste loodjes

 

Nog ongeveer zo’n 8500 minuten en dan mogen we Guercio! ophalen (not that I am counting)… Het valt me erg zwaar: Guercio is de enige van de hele band waar ik dus vanaf ongeveer Day One, al van wist dat hij bij The TCB Band zou komen. Kan ook niet anders, want de dirigent, Joe Guercio, hoort er gewoon bij! De rest van het zooitje ongeregeld heeft er nog helemaal geen weet van. Natuurlijk heb ik het hen allemaal persoonlijk al in hun oortjes gefluisterd, omdat ik ervan overtuigd ben dat ook katten meer begrijpen dan we denken, maar echt onder de indruk zijn ze nog niet. De laatste weken is het ook wat stil geweest met nieuwe foto’s, maar dat kwam dus ook gewoon omdat er niet zo heel veel te melden was. The Band doet het goed. Wilkinson lijkt volledig zijn draai gevonden te hebben: al heeft hij wel iets nieuws bedacht. 

 

 

Misschien kwam het door Zita… wie zal het zeggen, maar Wilky had ineens bedacht dat hij wel op een ándere manier kon eten dan de gewoonte was. Normaal gesproken staat het eten midden op het aanrecht. (en voor iedereen meteen zegt of denkt, ‘wat vies’, ik heb speciaal Dettol spray in huis, waar dus élke keer voor ik het aanrecht zelf gebruik om eten op klaar te maken, uitgebreid gebruik van maak). Nu werd Wilkinson, zoals elke ‘nieuwe’ kat, bijna onafgebroken door Zita achterna gezeten. Om gék van te worden! Ze bedoelt het goed hoor, die hond van ons, maar ze is gewoon gebiologeerd door een nieuwe viervoeter (arme Guercio zal strakjes dus de pineut worden). Wilkinson heeft er iets op bedacht: hij gaat tegenwoordig niet meer het hele aanrecht op, maar trekt met zijn poot, terwijl hij op de deksel van de kattenbak staat, het bord met eten naar zich toe, neemt een hap.. laat dat bewust op de grond vallen (waar Zita al min of meer met open bek ligt te wachten) en gaat dan zelf verder eten. Ik heb géén foto’s kunnen maken van deze stunt, maar heb het wel zelf gezien! Hier wat foto’s om te laten zien hoe idioot het eruit ziet: een kat die staand op zijn achterpoten aan het eten is….

 

 

Sorry schat, ik kon het niet laten om nog een foto te maken van mijn lieveling die heerlijk op jouw zij ligt: vooral die staart die dan af en toe over je oor heen wappert was errug grappig 😉  En al is Wilkinson er dan het laatste bijgekomen, Scheff de jongste van het stel, Burton is en blijft de kleinste! Het zal me echt benieuwen hoe fel hij zich weer zal gedragen als Guercio hier eindelijk is! Burton heeft het grootste ego van allemaal, en lak aan ALLES en iedereen!! 

 

 

Nu staat mij nog één ding te wachten: een nieuwe naam bedenken voor de band als Guercio er is…. The Complete TCB Band misschien?

 

Terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 03/2012