The TCB Band – Nieuwjaar

 

Al jaren vieren Lex en ik oud & nieuw gewoon lekker saampjes thuis: dit jaar voor het eerst met onze vier Maine Coons! Het was dus even afwachten hoe The Band zou reageren op het vuurwerk en al het lawaai. De broers, Burton & Hardin, waren heel stoer. Deze foto is net ná middernacht genomen en ze zijn dus ‘gewoon’ blijven zitten en liggen waar ze waren toen het geweld buiten losbarstte.

 

 

King en Tutt waren duidelijk meer aangeslagen. Het lijkt wel een zoekplaatje, maar geloof me: Tutt is toch echt nog te vinden op de foto! Terwijl Burton en Hardin zelfs nog even op de vensterbank naar alle lichtjes hebben zitten kijken, zijn de grootste én de kleinste snel een schuilplaats gaan zoeken!

 

 

Gelukkig was een paar uur later de rust weergekeerd en liet The Lady of the House zich weer in vol ornaat zien. Jammer dat ze echt helemaal ‘op’ haar staart ligt, zodat ie niet helemaal te zien is, maar haar staart is echt gigantisch aan het worden. Ze lijkt nog het meest op een eekhoorn 😉 Vooral als ze weer eens in haar favoriete houding, namelijk op haar achterpootjes zit!

 

 

Tja, een jaar vliegt om als je het zo naar je zin hebt: King is vandaag een jaar geleden bij ons in huis gekomen: onze eerste Maine Coon. Maar toen wisten we uiteraard nog niet dat er een voltallige TCB Band zou komen. King is echt heel groot en stoer geworden! Precies zoals ik gehoopt had! We hebben geen weegschaal meer in huis waar hij op past, maar we schatten hem toch op een ruime acht kilo en als hij op z’n achterpoten staat komt hij hoger dan de deurknop! 

 

 

Een échte King he?

 

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 01/2011