Sissi op Kraambezoek

 

Weken hebben we er naar uit gezien: m’n Sissi komt eindelijk op kraambezoek! Tja, als je ver weg woont, is het niet altijd mogelijk om maar even naar een nieuwe kat te komen kijken natuurlijk. Maar dit keer was het wel heel lang geleden: ze had zelfs King nog niet gezien! Dus heel begrijpelijk dat we er allemaal op ons best uit wilden zien; Tutty krijgt hier dus een giga wasbeurt van haar halfbroers! Hardin was aanvankelijk bovenóp haar gaan liggen, maar dat ging de kleine meid toch echt te ver, dus ging ze piepen, en ja hoor, daar kwam Burton al aan gehuppeld, om het allemaal in de gaten te houden.

 

 

Zeg nou zelf: dit is toch het toppunt van zorgzaamheid!

 

 

Sissi kwam binnen en uiteraard had ze van alles en nog wat meegenomen, voor ons allemaal! Voor mij een prachtige vlindermobiel, mét klingeltjes in fantastische kleuren; twee magneet-uiltjes omdat ze mij altijd een nachtuil noemt, én speciaal van Geanny een Boeddha hand van glas mét een lichtje erin! De Reiki kamer is er helemaal van opgefleurd! Maar, dát kon de katten niet echt boeien natuurlijk. Maar mijn Siss weet wel hoe ze poezels moet verwennen hoor…

 

 

Haar jas hing nog aan de stoel, haar tas stond nog op het bureau, maar dat kon haar niet schelen: hoppa, op de grond met hele lekkere snacks voor m’n poezenkinderen. In no time, zaten ze allemaal bij haar. 

 

 

Een heel doosje vol met lekkers: ze waren niet bij haar vandaan te slaan! Zelfs Hardin, die toch normaal gesproken echt wel even de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt, at uit haar hand! En Tutt, de kleine meid, deed dapper mee met de heren! Mriauwww… méér méér méér!

 

 

Lieve hemel Siss, moet het hele bakje leeg ofzo? Hmmm… ja dus! Keurig om de beurt krijgen ze de snackies voorgeschoteld: voor katten die nóóit brokjes krijgen zijn ze bijzonder snel gewend hoor! Als je het bakje niet goed vast houdt, durf ik te wedden dat ze er mee aan de haal gaan lieverd!!

 

 

Ja maar, ik kom toch niet elke week, zegt Sissi heel onschuldig?? Morgen zet je ze maar op dieet hoor, NU mogen ze lekker het hele bakje leeg smikkelen. Jaja, lekker wel, geef ik m’n poezels keurig vers vlees, zonder kleur en geurstoffen en jij verpest ze even lekker met geurende brokjes? Nee hoor, zegt Siss: dit zijn speciaal snoepjes voor hun tandjes 😉

 

 

Voor wie nu misschien denkt: ach gut, en Zita dan? Nou, eh, Zita is hier dus al aan haar dérde grote kluif toe, die Sissi voor haar meegebracht heeft! Haha, de andere twee waren zó snel op, dat er niet eens een foto van gemaakt kon worden! Lekker he Zita?

       

 

 

Hardin heeft alleen nog maar het papiertje van de kluif van Zita teruggevonden!

 

 

Burton zou Burton niet zijn, als hij niet vakkundig de tas van Siss doorzocht en leeggehaald had: 
de waterfles is gebombardeerd tot speelgoed!

 

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 08/2010