TCB Reunie – 2 en 3 Oktober 2004

Uniek en ongezien: de volledige TCB Band-reünie!

De Belgische fanclub ELVISMATTERS viert “50 Years of Rock ‘n’ Roll” op een spectaculaire manier. Hoogtepunt van dit bijzondere Elvisjaar wordt een onuitgegeven reünie van de complete TCB-band. Voor de eerste (en enige) keer sinds Elvis overleed in 1977, zullen alle 5 leden van zijn groep opnieuw samen op het podium staan: James Burton, John Wilkinson, Glen D. Hardin, Jerry Scheff en Ronnie Tutt. Dit wordt een eenmalige gebeurtenis, en er zijn géén plannen voor een tweede reünie.

De band krijgt vocale steun van Jenson Bloomer (UK), die ook zijn groep Mondo Carne meebrengt. Het aantal tickets is beperkt, aangezien er slechts 485 zetels in de showroom zijn. Omdat het om een zaterdag én zondagshow gaat, wil de TCB-Band op beide dagen een ander programma brengen. Er is een speciaal combi-ticket voor wie beide TCB-shows wil meemaken.

Data: 2 & 3 oktober, Mol België. Tickets in voorverkoop via info@elvismatters.be