The Complete TCB Band – samen onder de douche en samen op de foto

 

Guercio is hier nu alweer 3 weken en hij wordt met de dag brutaler. King is toch geen kleintje, met z’n ruim 8 kilo en schoenmaat 35, maar Guercio heeft er maling aan. Ook al slaat King em af en toe even corrigerend op z’n koppie, hij schudt een keer z’n kop en springt King vervolgens weer vól op z’n bast. Volgens mij is de moeder van Guercio niet gedekt door een kater, maar door een sabeltandtijger! King is vanaf het eerste moment al helemaal niet onder de indruk van water geweest. Sterker nog, als hij de kans krijgt gaat ie met z’n dikke kont gewoon in het natte gedeelte zitten. Guercio doet álles na, wat de rest doet, dus ook hier… als ik al had gehoopt even rustig te kunnen douchen, dan heb ik het dus mis.

 

 

Meestal is het King die bij me ligt als ik sta te douchen. Hij moet hier vast gedacht hebben: ik ga wel hoog liggen, dan heb ik even rust. 

 

 

Ik wilde dus even lekker gaan douchen, maar het kleine monster lag languit op het badkamerkleedje. Aanvankelijk heb ik hem nog een beetje opzij geduwd, om toch even boven de wastafel m’n tanden te kunnen poetsen, maar Guercio vond ineens m’n tenen en voeten wel erg leuk speelgoed. Na even heen en weer gehuppeld te hebben was ik het toch zat, en heb ik een handje water genomen en op z’n bast gespat. Nou, dát had effect hoor…. hij sprong de badkamer uit … voor wel 30 seconden, en hoppa, daar lag meneer weer vrolijk in de weg.

 

 

 Maar wat is ie mooi he? 14 weken nu en hij weegt: 2660 gram!

 

 

Aan z’n koppie is echt nog wel te zien dat hij een kitten is, maar als je hem zo ziet liggen, doet ie niet onder voor een volwassen normale kater.

 

  

Al een tijdje loop ik te zeuren bij Lex, dat ie ook eens foto’s van Guercio én mij moet maken. Maarja, meestal denkt hij daaraan als ik niet opgemaakt ben, nog in m’n duster zit, of m’n haren een ‘off day’ hebben. Dit keer had ik dus m’n leesbril op, in plaats van m’n goede normale bril. Maar, het gaat tenslotte om Guercio… en een beetje om mij, want had ik al gezegd dat ik heeeeel gelukkig word van al die poezenbeesten om me heen? Het is echt een rijkdom hoor! En ik moet zeggen, het heeft wel wat, als je thuis komt en er staan 7 poezels om je benen heen! 

 

 

Even een close up tijdens het slapen….

 

 

En alsof hij zeggen wil… ik kan ook op m’n rug slapen hoor!

 

 

Maar sorry kereltje, vrouwtje wil nu toch echt even met je knuffelen, dus je moet wakker worden…

 

 

 Maar als je zo nieuwsgierig bent, dan is stilzitten geen optie!

 

 

Hier ziet hij ongetwijfeld één van z’n familieleden weer bewegen…. maar sorry.. ik heb m’n dagelijkse dosis knuffels nog niet gehad vent!

 

 

 Hihi, dát kriebelt gekkie!!

 

 

Z’n pootjes groeien ook gestaag: als hij zo groot wordt als z’n ego, krijgen we nog wat te stellen met meneer!

 

 

 Pfffttt er is heel wat voor nodig om hem even rustig te laten liggen hoor…

 

 

Want voor je het weet hoort hij weer iets achter zich, en kruipt ie zowat over m’n schouder heen…

 

 

 De ondeugendheid straalt er vanaf….

 

 

Had ik al gezegd dat ie zo lekker zacht is???

 

 

Ja, zo heb je je eerste kleinkindje vast en zo je zevende kitten 😉

 

 

Qua gewicht maakt het bijna niets uit: Liv of Guercio 😉

 

 

En hij kán het wel hoor… even lief blijven liggen: voor zolang als het duurt!

 

 

Hij is trouwens wél de eerste kitten die niet meteen z’n nageltjes gebruikt!

 

 

Ondertussen staat Lex zowat op z’n kop om z’n aandacht te blijven trekken voor de foto!

 

 

Hihi, mislukt schat, hij ziet alweer iets anders!

 

 

Maar, nu toch echt nog eventjes een laatste knuffel, en dan mag je weer gaan spelen hoor!

 

 

Terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 04/2012