Tual

Tual: de Engel van de Stier.
Voor geduld, stabiliteit en veiligheid.

Tuals kaart is voor degenen die geduldig en volharden van aard zijn. Mensen die over het algemeen houden van de aarde en de natuur. U kunt op anderen overkomen als een rustig, introspectief persoon, maar dit verbergt wellicht een meedogenloze vastberadenheid om te slagen in datgene wat u voor ogen hebt en dit kan zowel positief als negatief zijn. U bent een rots voor uw omgeving, biedt stabiliteit en veiligheid, vergaat langzaam bezittingen en versterkt uw positie in het leven. Er rust veel (te veel!) op uw schouders.

De keerzijde is echter dat u hongert naar materiele dingen (zaken van het Lagere Zelf) en geneigd bent te bezitterig te zijn ten opzichte van uw eigendommen en de mensen van wie u houdt. Misschien weet u niet wanneer u moet stoppen of loslaten. Tual vertelt dat het tijd is om u te richten op spirituele zaken of het Hogere Zelf. U vraagt zich af hoe de ‘waarheid’ overgebracht moet worden aan anderen, zoals vrienden, familie en collega’s. Tual adviseert rutielkwarts of diamant om het spirituele pad te vinden en smaragd om de persoonlijke hart-chakra te openen en het zelfbeeld op te vijzelen. Als uw hart overstroomt van liefde zult u spirituele rijkdom vinden, waarbij materiele dingen zullen verbleken.