U wordt gedragen door onze liefde – Loes van Loon

2-3 werkdagen
Paperback | 370 Pagina’s | Uitgeverij Petiet | 2006 
ISBN: 9789075636567

 bol.com Partner

Persoonlijke ervaring:

Door licht verbonden, Wij zijn allen op weg naar de Vervolmaking, In Liefde zal men wederkeren zijn de eerste drie boeken van Hebenes en Loes van Loon. Deze boeken geven stap voor stap duidelijkheid over het leven aan gene zijde. Dit vierde boek is echter anders, meer een rondleiding. Onderwerpen als, vergeving, rust, loslaten, haat, strijd, lijden, geborgenheid, transformatie en nog veel meer komen hier aan de orde. Uiteraard heb ik weer een fragment gekozen waar ik van hoop dat het u net zo zal boeien als het mij deed…

Fragment

Beschrijving: 

Dit is alweer het vierde boek van Loes van Loon en haar trouwen steun en toeverlaat Hebenes, haar gids. En dit boek is weer heel anders dan de voorgaande boeken, hoewel er natuurlijk ook dieper ingegaan wordt op de stof die reeds behandeld is in de vorige ‘klassen’. Dit boek is uniek, want het is één grote rondleiding ‘aan de andere kant’. Geen tipje, maar een groot stuk van de sluier wordt opgelicht. Want, zoals Hebenes zegt: ‘Het is immers nodig dat u een reëel beeld krijgt van ons leven aan Gene Zijde, zodat u weet wat u kunt verwachten indien u bij ons aankomt en u niet bang hoeft te zijn. Dat is de functie van dit boek’. In dit boek gaat er letterlijk een wereld voor je open. Wees Welkom!

 U wordt gedragen door Liefde
U wordt gedragen door Liefde
L. van Loon
bol.com Partner

Haar 5e boek: Dolende zielen worden gered

Interview – Loes van Loon

©Loes Raaphorst 06/2006