Vleugels

Deze enorme vleugels rechts in beeld, maar ook de lichtwezens links, willen jou helpen bij het in balans brengen van je fysieke lichaam. Vooral het gebied van hart, maag, lever en gal, maar ook je pancreas vallen hier op. 

Probeer eens een kwartiertje voor jezelf te nemen, en ga in een luie stoel zitten of op bed liggen (maar val dan niet in slaap) zodat je je ontspant. Laat dan boven je hoofd een wit licht komen en stel je voor dat het witte licht via je hoofd – zeg maar door je kruinchakra – naar binnen stroomt, via je keel naar de genoemde gebieden. Houd je aandacht bij het helende licht en laat het langzaam de gebieden zuiveren. Mogelijk voel je daar een aangename warmte bij, maar ook als je dit niet voelt, doet het licht zijn werk. 

Als het licht bij jou een andere kleur aanneemt, dan is dat prima, soms gebeurt dat. De onzuivere gebieden worden vanzelf gereinigd, daar hoef je zelf helemaal niets aan te doen, laat alleen het licht diep van binnen zijn werk doen. Als je wilt kun je nog een denkbeeldige koker bij je stuitje voorstellen waar de onzuivere energie heen stroomt, diep de aarde in. Als je het gevoel hebt dat het klaar is, blijf dan nog even zo liggen. Zet daarna de telefoon en mobieltjes weer aan, want die had je natuurlijk even uitgezet.

Je bent een deel van het geheel.
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005