Vlinder en Engelen

Dit vind ik zelf een van mijn mooiste kaarten; de kleuren, de vleugels… Het vertelt over jouw leven. Je bent aangekomen in een periode dat je vrijuit kunt spreken. De moeilijkste tijd heb je achter je gelaten, het was vurig het was heftig. Alsof je op de vleugels van een engel gedragen wordt, vliegend zo vrij als een vlinder, van rups naar vlinder, een metamorfose; alles om je heen stroomt. 

Helemaal bovenaan, in het midden, zie je de kop van krachtdier, een panter, een tijger, hij heeft je geholpen. De turkoois/blauwe tinten zijn sprekend, zijn helend. Er is veel licht om je heen. Je hebt zware taken uitgevoerd om nu volop van het leven te kunnen genieten. Dat betekent niet dat er nooit meer narigheid zal zijn, dat is onmogelijk, maar het oude zeer, de oude patronen, heb je uitgewerkt. Er is een zuivering geweest. Geniet hiervan, laat de energie die van de kaart afstroomt door jou heen stromen, laat het tintelen, laat het je bloed nieuwe energie geven.

Je bent een deel van het geheel.
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005