Relatie Woordenboek – voor mannen en voor vrouwen 😉

Vrouwen Editie

De vrouw zegt: De vrouw bedoelt: Ja Misschien Nee Misschien Misschien Nee Het spijt me… Het gebeurt zoals ik wil… Ga maar Ik wil niet dat je gaat Wij willen… Ik wil… Ik ben niet boos Natuurlijk ben ik boos Je moet leren communiceren Houd je kop en luister Nog 2 minuutjes geduld Het duurt nog wel een half uur Ik schreeuw niet! Ja, ik schreeuw want anders luister je niet! Volgens mij hoorde ik iets Ik wil nog niet dat je in slaap valt Vind je mij niet te dik? Zeg dat ik mooi ben De keukenvloer begint te slijten Ik wil een nieuw huis Doe wat je wilt Hier ga je spijt van krijgen We moeten praten… Ga zitten, mond dicht en luister wat ik op mijn hart heb… Ik wil eigenlijk nieuwe gordijnen Ik wil nieuwe gordijnen, tapijt, meubels en een afwasmachine Hou je echt van me? Ik ga je iets vertellen wat je niet leuk gaat vinden

Mannen Editie

De man zegt: De man bedoelt: Ik heb honger Ik heb honger Ik heb slaap Ik heb slaap Ik ben moe Ik ben moe Zullen we naar de bios gaan? Wil je met me naar bed? Mag ik je mee uit eten nemen?  Wil je met me naar bed? Mag ik je opbellen?  Wil je met me naar bed? Zullen we dansen?  Wil je met me naar bed? Je bent gespannen, zal ik je masseren?  Wil je met me naar bed? Ik hou van je Ik wil met je naar bed, en wel nu meteen! Ik hou ook van jou Jaja..en dan wil ik nu met je naar bed. Ik verveel me Wil je met me naar bed? Mooie jurk Wil je met me naar bed en mag ik hem dan van je lijf scheuren? Laten we praten Ik wil je laten zien wat voor diepgaande persoon ik ben en misschien wil je dan wel met me naar bed/ Wil je met me trouwen? Ik wil niet dat je het met een ander doet.

Reactie Danny

Vrouwen praten, mannen niet. Het onderwerp vrouwen praten mannen niet lees je regelmatig terug, net als het woordenboek vrouw man.

Hier over wilde ik toch even iets zeggen. Vrouwen praten meer okee,maar zeggen eigenlijk niet wat ze voelen. (ja=misschien nee=misschien misschien=nee)

Mannen praten minder maar zijn wel duidelijk. (ik heb honger=ik heb honger, ik heb slaap=ik heb slaap, ik ben moe=ik ben moe) dus dus dat betreft zijn mannen heel duidelijk en helder.

Vrouwen praten inderdaad veel, maar het zijn klets praatjes. Mannen praten niet veel, maar zijn wel duidelijk en zeggen wel veel in een paar woorden.

Dusss groetjes aan iedereen op deze aardbodem 😉

Spreekwoorden en Gezegdes

Waarom hebben mannen geen midlife crisis?
Ze blijven altijd in hun puberteit zitten.

Wat is het verschil tussen een vrijgezellen bar en een circus?
In het circus praten de clowns niet.

Het verschil tussen een man en een hond?
Het duurt minder lang om een hond te trainen.

Waarom is naar bed gaan met een man hetzelfde als een soap?
Precies als het interessant wordt is het afgelopen.

Waarom zijn moppen over blondjes zo kort?
Zodat mannen ze zich kunnen herinneren.

Wat zei God na de man gemaakt te hebben?
Dat kan ik beter!

Waarom willen mannen met een maagd trouwen?
Ze kunnen niet tegen kritiek.

Hoe noem je een intelligente man in Nederland?
Een toerist.

Waarom geven mannen een naam aan hun penis?
Omdat ze niet willen dat een vreemde al hun beslissingen neemt.

Waarom is het zo moeilijk om een knappe en gevoelige man te vinden?
Omdat die meestal al een vriend hebben.

Hoe sorteren mannen hun wasgoed?
Vies en vies maar nog te dragen.

Wat is het dunste boek ter wereld?
Wat mannen over vrouwen weten.

Wat is het verschil tussen een man en E.T.?
E.T. belde naar huis.

Hoe fitnessen mannen op het strand?
Door iedere keer als ze een mooie vrouw zien hun buik in te houden.

Waarom houden mannen van intelligente vrouwen?
Tegenstellingen trekken elkaar aan.

Waarom simuleert 90% van alle vrouwen een orgasme?
Omdat ze denken dat dit mannen boeit.

Waarom kan een man geen orgasme simuleren?
Omdat hij niet opzettelijk zo’n raar gezicht kan trekken?

Wat is het verschil tussen een echtgenote en een minnares?
Ongeveer 20 kg.

Waarom heeft God eerst de man geschapen en pas daarna de vrouw?
Om hem de kans te geven even te genieten van het aardse paradijs.

Hoe zou de wereld eruit zien zonder mannen?
Vol dikke gelukkige vrouwen.

Wanneer weet een vrouw dat haar man haar bedriegt?
Als hij twee keer in de week een douche begint te nemen.

Waarom maken mannen zo moeilijk oog contact?
Borsten hebben geen ogen.

Waarom heb je 1 miljoen spermatozoïden nodig om 1 eicel te bevruchten?
Omdat ze de weg niet willen vragen.

Wat hebben elektrische treintjes en borsten met elkaar gemeen?
In feite zijn ze bedoeld voor kleine kinderen, maar het zijn de mannen die er mee spelen.

Wat moet je een man geven die alles heeft?
Een vrouw die hem toont hoe hij het moet gebruiken.

Wat is het verschil tussen een nieuwe man en een nieuwe hond?
Na een jaar is de hond nog steeds opgewonden als hij je ziet.

Wat is de beste manier om een man iets te laten doen?
Zeggen dat hij er te oud voor is.

Wat is de overeenkomst tussen mannen en computers?
Niemand begrijpt waarom ze zo raar doen en ze hebben altijd te weinig geheugen.

Elke overeenkomst met levende personen berust op toeval 😉

©Loes Raaphorst < 2005