Zwaarden 6

Deze kaart duidt op reizen naar aangenamer oorden of een overzeese bezoeker met goed nieuws. Zwaarden 6 kan ook het einde van een moeilijke periode, een risico dat winst oplevert, of een sterke groei in zelfkennis betekenen. 
Ondersteboven vraag hij om geduld. 

Trefwoorden Rechtop: het oversteken van het grote water, een grote stap wagen, belangrijke verandering in de levensomstandigheden van de betrokkene en familie, verhuizing (over grote afstand). Mogelijk zelf emigratie, ontsnapping uit moeilijkheden komen eraan, zorg en verantwoording voor een geliefd persoon of onderneming wordt op zich genomen, uitwijking, vlucht, begin nieuw levensavontuur, succes na angst, er wort asiel verkregen, nieuw perspectief komt in zicht, het begin van een zwangerschap. 

Trefwoorden Ondersteboven: geen uitweg te vinden, een bekentenis, een verklaring, rechtszaak loopt mis, ontbreken van groei eo vernieuwing, stilstand, negativiteit, gebrek aan ondernemingszin, nieuwe plannen lopen vast, er wordt asiel gezocht maar de legalisering laat op zich wachten, naar een illusie varen, brieven lopen vertraging op.