Zwaarden Page

Dit is een persoon met onafhankelijke geest die open staat voor nieuwe dingen en kinderlijk nieuwsgierig is. Hij of zij kan grillig, ondeugend, frivool en wreed tegen anderen zijn, maar ook diplomatie, manipulatief en sluw. 

Trefwoorden Rechtop: berichten over innerlijke groei, heeft inzicht, zelfbeheersing, waakzaamheid, diplomatiek, het geheel overzien, alertheid, tactvol optreden, verborgen zwakheden komen aan het licht, een bedrieger zal ontmaskerd worden, discretie, geheime diensten.

Trefwoorden Ondersteboven: verkeerd uitgelegde berichten, gebrek aan voorbereiding, een dromer, mogelijk ziekt, geen weerwoord weten wanneer het nodig is, vervreemding van zichzelf en anderen, iemand die zich anders voordoet dan hij is, bedrog, indiscretie. 

Een actieve jonge man of vrouw met blond haar en blauwe ogen, een persoon met grote alertheid voor onbekende gevaren. Bezit een goed en helder denkend verstand, inzicht en discretie.