Er jonger uit blijven zien is iets wat bijna iedereen wel wil. Tegenwoordig holt menig vrouw bij het ontdekken van een eerste rimpel naar iemand met een Botox naald, maar dat is helemaal niet nodig! Onze huid is een prachtig zelf vernieuwend orgaan, wat alleen maar wat onderhoud nodig heeft!

royal jelly capsules
Royal Jelly Capusles

De huid heeft geen mes of naald nodig, maar voeding! Nu mag iedereen van mij doen wat ie wil, maar persoonlijk vind ik chirurgisch ingrijpen belachelijk als het niet noodzakelijk is. Royal Jelly is een natuurlijke stof, geproduceerd door bijen en er verantwoordelijk voor dat de bijenkoningin veel groter is en veel langer leeft, dan een gewone bij.

De capsules met Royal Jelly Eye Concentrate bevatten sirtuine- activatoren in combinatie met Royal Jelly, om de vitaliteit van de huid rond de ogen te verbeteren en langer een jeugdige uitstraling te behouden. Een exclusief tweevoudig werkzaam complex zorgt voor directe vermindering van rimpeltjes en stimuleert tegelijkertijd het eigen beschermings- mechanisme van de huid.

royal jelly eye concentrate capsules
Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Ik ben jaren geleden zelf werkzaam geweest bij en met Jafra producten; ik weet dus dat Jafra synoniem is voor Kwaliteit. Deze capsules kende ik nog niet en ik wist ook niet goed wat te verwachten. Maar echt, ongelooflijk, wat een heerlijk product! Voordat je denkt, die zijn groot om door te slikken, je kunt de capsules opendraaien en de inhoud verdelen over de tere huid rondom de ogen. Eén capsule is meer dan genoeg voor twee ogen! Het is dus niet bedoeld om op te eten!

En mannen, we maken daar een mooi cadeautje van, dus bestel gerust! Daar wordt jouw meisje blij van!

banner bijloes