Vorige keer schreef ik over het tekort aan vocht in de huid en welk masker zo lekker is om dan te gebruiken. Er is nog een reden om regelmatig een masker te nemen en dat is het verwijderen van dode huidcellen en andere onregelmatigheden. Je krijgt van een peeling een lekker zacht en goed gereinigd huidje, mits de korrels niet te groot en te grof zijn. Als dat namelijk wel het geval is, beschadig je de huid heel makkelijk. Doordat je de dode huidcellen verwijdert, stimuleer je indirect dus de celdeling en cel vernieuwing. Jonge cellen zien er beter uit dan huidschilfers, dus verwen je huid regelmatig met een scrub/masker.

Hoe makkelijk kan het zijn, ik heb het masker gevonden wat je op twee verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt het als een scrub gebruiken, maar heb je meer tijd, dan kun je het ook een kwartiertje in laten trekken voor je het met zachte bewegingen er weer af haalt. Handig toch?

Nou daar gaan we hoor, zit je er klaar voor? Het is het Jafra, volcanic micro polish masker mét Royal Jelly erin! Hier mag je echt meer van verwachten dan van de standaard maskertjes! Dit is pure luxe! Het Royal Revitalize Volcanic Micro Polish Mask is ook een micro-exfoliator die zachtjes een doffe huid wegpoetst zonder de huid van essentieel vocht te ontdoen.

Royal Jelly RJˣ verhoogt de kracht van de natuurlijke Royal Jelly met een exclusieve formule die het verjongingsproces van de huidcellen versnelt. Vulkanische korrels en papaja-extract ontvetten de huid en verwijderen gifstoffen. Het Royal Revitalize Volcanic Micro Polish Mask zorgt voor een mooie stralende huid.

4 in 1 multitasker: Masker – Microdermabrasion – Chemische peeling (milde fruitzuren d.m.v. Papaya) en Mechanische peeling (d.m.v. lavagranulaat en kiezelaarde).

WAT IS HET: Vulkanische en micropeeling-stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren. Na gebruik heb je een zachte, stralende en jonger uitziende huid. Je zult een directe en duurzame werking ervaren.

WAT DOET HET :Bij gebruik 2-3 per week verwijdert dit combinatieproduct van micropeeling en masker afgestorven huidschilfertjes, versnelt de celvernieuwing en reinigt de poriën.

Tube 100 ML

banner bijloes