Kennen jullie dat? Dat gevoel wat je krijgt als iemand je iets adviseert, terwijl jij er van overtuigd bent, zelf al heel lang het beste van het beste te gebruiken? Nou, dát overkwam mij dus onlangs. Ik was in Oktober van dit jaar even bij Evelien in haar winkeltje. Ze verklapte mij toen dat de producten die ik nodig had in November in de aanbieding zouden komen en…. ik zou daar een geweldig haar product bij cadeau krijgen!

jafra banner

Het enige waar ik zelf tevreden mee ben, zijn mijn haren. Ik heb natuurlijke krullen en ben al meer dan 30 jaar niet bij een kapper geweest. Wel gebruik ik een heel goed product om de krullen in bedwang te houden: beter is er niet, dacht ik altijd. Dus toen Evelien mij vertelde over de Hair Nourishing Oil van Jafra, heb ik wel beleefd even geknikt, maar dacht meteen, ik gebruik al het beste op dat gebied!

jafra hair nourishing oil
Hair Nourishing Oil

En echt, ik zou bijna willen dat ik gelijk had gekregen, maar het is niet zo. Dit is beter voor mijn haar, dan wat ik al jaren gebruik! Het is een lichte, aan voedingsstoffen rijke en verzorgende haarolie. Het bevat het exclusieve Actishine complex, bestaande uit 5 vitaminen en een plantaardig proteïne-complex.

De werkzame stoffen ervan dringen diep door in elk individueel haartje en brengen het haar opnieuw tot leven. Licht geparfumeerd met plantaardige oliën laat deze niet-vette formule het haar intensief glanzen en voorziet het tegelijkertijd van belangrijke voedingsstoffen. Geschikt voor alle haartypes. Speciaal voor droog, gestrest en gekleurd haar.

Wat doet het?

• bouwt het haar weer op

• geeft het meer glans en een gezonder, zijdeachtiger uiterlijk

• controleert frizz (droog pluizig haar)

• bevat belangrijke voedingsstoffen, hydrateert intensief en langdurig

Gebruik:

Verwarm kort een paar druppels in de handen en masseer het in het natte of droge haar in. Hierna het haar zoals gebruikelijk stylen.

Ingrediënten:

  • Argania Spinosa Olie • maakt het haar zacht en soepel
  • Tocopheryl acetaat (vitamine E) • brengt het haar in model • beschermt de haar tegen vrije radicalen
  • Actishine Complex Orbignya speciosa pitolie & Astrocaryum murumuru zaadboter • helpt het haar te laten glanzen • maakt het haar kambaar
  • Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol • verbetert de algehele conditie van het haar
  • Vitamine B3, B5, C, E, B6 • hydrateren • helpen de verbeterde conditie van het haar te behouden.

Dus alweer een product van Jafra om van te houden. Maar ik beloof het, één dezer dagen komt er toch een keer ander merk voorbij hoor! 😉 Ik zou alleen nog niet weten wat!

banner bijloes