Nu ik weer ‘aan het werk ben’, of liever gezegd, officieel een ZZP’er ben, heb ik minder tijd voor bepaalde hobby’s. Maar natuurlijk moest er nog een diamond painting komen van m’n liefste Millie. We hebben haar veel te kort bij ons mogen hebben en ik denk nog steeds heel veel aan haar. Zo’n bijzonder meisje was Millie! Ze heeft het in ieder geval niet meer benauwd en geen pijn meer en ik heb een mooi plekje voor haar gevonden in mijn hobby kamer! Op deze manier is ze dus toch nog een beetje bij me!

Millie Diamond Painting

Inmiddels allang geen ZZP’er meer en gestopt met werken, maar helaas alweer afscheid van een aantal dieren moeten nemen. Dit stukje muur is nu ook helemaal vol ;(

Tutt hangt links van Millie, want Tutt was m’n eerste poes! Rechts Zita met ‘baby’ Burton. De laatste heeft een heel flink stuk van mijn hart meegenomen toen ik hem moest laten gaan…