Het was absoluut niet mijn bedoeling om zolang niet te bloggen over mijn lieverds, maar ik heb het voor mijn doen echt druk met m’n nieuwe werk. Ondanks dat we nog steeds geen presentaties bij mensen thuis mogen geven, ben ik wel druk met m’n klanten, de nieuwe producten, trainingen en…. leren om te gaan met een ‘Chromebook’.

Gelukkig kreeg Lex afgelopen week bezoek van een collega die toevallig ook nog eens een geweldige fotografe is! Zij is ook dol op katten, dus ik hoopte het al en ja hoor, ze had haar fototoestel bij zich. Ik ben heel blij met een aantal prachtige foto’s van mijn poezels, zoals ik zelf nooit voor elkaar had kunnen krijgen.

tutt
Tutt
Guercio2
Guercio
Charlie
Charlie
Charlie2
Charlie
James
James
James5
James
Lennon
Lennon
Lennon3
Lennon
Lennon4
Lennon, 9 maanden!!!

Belinda, dank je wel voor de prachtige foto’s en we hebben inmiddels al afgesproken dat je snel nog een keer komt, want Myrna en Burton lieten zich niet zien toen jij er was, en die horen er absoluut ook bij!

vorige foto’s volgende reeks