Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en we hebben het heel hard nodig om gezond te blijven. Ze noemen de huid ook wel eens het venster van lichaam, want als je iets mankeert, is dat ook aan de buitenkant te zien. ‘Wat zie je er goed uit’ horen we immers veel liever dan het tegenovergestelde. Onze huid moet ons beschermen tegen van alles en nog wat, de huid moet onze lichaamstemperatuur bewaken en in stand houden, de huid is in staat om vitamine D aan te maken, de huid is in staat om te voelen en ook om afvalstoffen uit te scheiden.

Tot zover het medische geleuter en nu naar wat vooral heel lekker is! Scrubben!!!

Een versterkende huidbehandeling voor het hele lichaam, die de poriën bevrijdt van doffe opperhuidcellen en uw hele wezen weer van nieuwe kracht voorziet. Bevat zee zouten en plantenextracten, die de doffe, ruwe opperhuid helpen verwijderen. Stimuleert de huid. Geeft de huid een fluweelzacht gevoel.

BijLoes.Shop

Wist je dat …?
Gember is een etherische olie. Het wordt gewonnen uit een groenblijvende plant die voornamelijk in Zuid-Azië groeit. Gember staat bekend om zijn warme, weldadige werking en heeft een warm, kruidig, aards en houtachtig aroma. Gember als powerfood werkt bovendien stimulerend. Aromatherapeuten kiezen deze etherische olie om pijnlijke spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren.

banner bijloes