Echt, ik overdrijf niet, maar deze painting ligt al een jaar op mij te wachten. Ik wilde hem zó graag maken; heb er zelfs om moeten zeuren bij Lex, want hij vond dat er al genoeg van die gozert aan onze muur hangt. Maar het is allemaal begonnen met Lex’ eigen idee om een aantal legendarische lp hoezen als diamond painting te maken. En geloof me… het waren Lex’ favoriete LP’s! Een jonge Elvis, een rockende Elvis en zelfs 2 verschillende single hoesjes van Jailhouse Rock! Maar DE Elvis waar ik verliefd op ben geworden als meisje van 11 jaar, die Elvis hangt nog niet bij ons aan de muur, want die vond Lex al niet meer zo gaaf. Dus vandaar dat ik heb moeten zeuren, maar het was dus gelukt. Een jaar geleden kwam deze painting al binnen, maar er kwamen zoveel voor anderen tussendoor, dat ik Elvis steeds heb laten liggen, Tot nu dus: het begin is er en ondanks dat er nog maar een half oog en halve neus zichtbaar zijn is het al overduidelijk wie het wordt…. Aloha Elvis!!!

aloha Elvis

Toch nog eerder dan verwacht…. m’n favoriete Elvis afbeelding als Diamond Painting is klaar! Blij mee!

Aloha Elvis

Er is nu echt geen plek meer om nog meer op te hangen, vrees ik…..

Elvis Muur