Tutt

Elf jaar geleden heb ik je opgevangen, toen niemand je wilde hebben. Je was qua kleur absoluut niet mijn favoriet, maar wat was je een ongelooflijk karaktervolle poes! Jij bepaalde, jij was de baas en niemand die jou gek kreeg! Nou ja, bijna niemand, want Guercio heeft toch altijd wel heel erg z’n best gedaan om bij jou in een goed straatje te komen, wat hem menige pets heeft opgeleverd.

King en Tutt

Je was hartstikke groot en zwaar voor een Lady, maar de laatste maanden ging het rap de verkeerde kant op. Je liep al een tijdje moeilijk, sliep steeds meer, vaker en langer en bewoog alleen nog maar om naar de bak te gaan, te eten en te drinken. Het wilde niet meer en afgelopen weekend hield je zelfs de pijnstilling die ik je gaf niet meer binnen.

Tutt

We hebben je vanochtend weggebracht: ik heb je jouw welverdiende rust gegeven in ruil voor de belofte al je familie boven even de groeten van mij te doen en te vertellen dat ik nog steeds regelmatig een traantje om hen allemaal laat!

tcb band

Natuurlijk ben ik meteen op zoek gegaan naar foto’s van jou en gelukkig hebben we er veel. Maar, van de meeste foto’s was jij de laatste die er nog was… en dat is best even dubbel slikken. Maar jij, jullie lieve dieren van mij, zijn elke traan waard!

Tutt en Zita

Dag lieve Tutt, vernoemd naar Ronnie Tutt, drummer van Elvis en Neil Diamond, die 2 weken geleden overleden is!

Dag mooie meid van mij: ik zal je nooit vergeten!

Tuttebol