Terwijl iedereen op de vakantiefoto’s zit te wachten, inclusief ik zelf, hier nog een paar foto’s van vlak voor onze vakantie! Lennon is niet heel vaak in beeld, gewoon omdat hij het liefste lekker op zichzelf is! Soms ligt hij ineens uitgebreid op de bank, op mijn plekje, alsof hij zeggen wil, ik ben er wel hoor! Lennon is inmiddels alweer 2 jaar bij ons en ik noem hem gekscherend wel eens onze ‘corona-kat’. We hebben hem midden in de lockdown gekregen en hij is dus geen visite of aanloop gewend. Zolang het rustig is, in en om het huis, voelt Lennon zich het prettigste. Of…. het moeten vogels op het balkon zijn, dát vindt hij wel een feestje om van zo dichtbij mogelijk te bekijken.

Lennon

Maar hier is hij dus heerlijk aan het genieten van zijn siësta!

Lennon

Oops, hij krijgt mij al in de gaten……

Lennon

Wat ben je toch een plaat van een kater Lennon!

Lennon

Precies, snel weer verder slapen: je hebt gelijk hoor!

Harrison

Harrison komt niet vaak op schoot liggen, maar als het de baas niet uitkomt, tijdens een partijtje golf op de PlayStation, dán wil Harrison natuurlijk wél graag op schoot!

Harrison

vorige reekswordt vervolgd