We zijn nauwelijks bekomen van de komst van Lewis of het volgende evenement dient zich al weer aan. Ik wist het, het stond in mijn agenda, maar ik was even vergeten dat het nu al zou zijn. Rembo komt logeren! Rembo is één van de katten van een vriendinnetje en Rembo is ondeugend: ze durft hem niet thuis te laten bij haar andere katten en de oppas, want Rembo is een soort Houdini. Dus Rembo komt logeren! Rembo is géén honden gewend én heeft een nogal groot ego, maar is klein van stuk. Niemand kan dus voorspellen hoe het zal gaan, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Eerst nog even een paar foto’s van Lewis. Hij is hier met zijn andere snuffelspelletje bezig. Deze is iets lastiger, want behalve dat hij de schuif moet ronddraaien, moet hij hem ook van links naar rechts bewegen. Nou, dát snapt hij nog niet helemaal.

Lewis

Maar Lewis heeft er iets op gevonden: als je het hele ding in z’n totaal omhoog slingert dan valt bij het neerkomen op de grond er telkens wel 1 snoepje uit. Gelukkig voor mijn onderburen zitten er slechts 10 snoepjes in, dus dat valt alles mee 😉

Lewis

Ja knul, die met die gele blokken had je sneller voor elkaar he? Maar, doe je best maar, je bent een slimme hond!

Lewis

Pffftttt… keuzes keuze…. speelgoed, spelletjes, kluiven… Lewis heeft het er maar druk mee!

Lewis

Lennon is nog niet helemaal op z’n gemak bij Lewis, maar hij durft toch al langs te lopen.

Lewis

James daarentegen is volledig op z’n gemak. Hij heeft al in de gaten dat hij sneller is dan Lewis en dat Lewis geen kwaad in de zin heeft. Hij is dan misschien af en toe wat onhandig met die grote poten van hem, maar hij bedoelt het heel goed.

James

Dit is dus amper 3 weken nadat Lewis hier in huis is gekomen he! Mensen doen soms zo spastisch over katten en honden bij elkaar, maar ik ben ervan overtuigd dat het aan je eigen instelling ligt en een beetje gezond verstand!

Lewis

Ondertussen…. onze eettafel is weg en dat terwijl Rembo dus net gebracht is. Ik heb bewust de strijkplank in de huiskamer gezet, zodat Rembo eerst rustig vanuit de hoogte kan rondkijken. Hij heeft een paar uur in een dicht mandje gezeten en nadat al mijn poezels ‘langs waren geweest’ heb ik de kap van het mandje gehaald zodat hij beter in de rondte kan kijken. En dat doet hij dus: hij ziet hoe Lewis aan het spelen is, hoe James er rustig naar ligt te kijken en hoe Lennon rustig door de kamer loopt. Er gaat heel wat om in dat koppie van hem!

Rembo

James maakt zich niet druk. Hij heeft allang in de gaten dat Rembo geen bedreiging vormt.

James

Lewis heeft het veel te druk met kluiven. Hij weet van gekkigheid soms niet welke kluif hij moet pakken. Hij heeft van Brian en Margit ook een heerlijke kluif gekregen en deze hieronder van de baas. Maarja, hij heeft dan ook zijn melktandjes nog en lekker kluiven is alleen maar goed voor hem op dit moment.

Lewis

Ja hoor, daar is tie dan! Rembo is zonder dat we het gemerkt hebben het hele huis al door geweest en eindigt dus hier op mijn bureaustoel. Hij is voor de helft van Perzische afkomst, maar in z’n koppie denkt hij dat hij de Koning van Perzië is. Hij vindt het werkelijk vreemd dat de poezels geen kniebuiging voor hem maken geloof ik. Man man, wat een ego heeft dit kleine beestje 😉

Rembo

Ik wil dus heel graag een foto van Rembo met één van mijn kanjers samen, maar het is nog even niet gelukt. Maar, ten opzichte van de kaars in de vensterbank kunnen jullie wel een beeld vormen van de grootte van Rembo, denk ik.

Rembo

Hihi, hier zit Charlie dus ook op de vensterbank en Charlie is een mini Coon! Lachen toch!

Rembo

Rembo strekt zich bewust helemaal uit, voorpoten languit naar voren, om zich maar zo groot mogelijk te maken, maar ik vrees dat het nog geen indruk maakt knul!

Rembo

Ondertussen, bromt hij er dus vrolijk op los. Zo klein en zo’n grote mond, het is om te gillen!

Rembo

Charlie is dus ook absoluut Niet Onder De Indruk! Maar dan komt Rembo toch in beweging.

Charlie

En wanneer Rembo inderdaad helemaal naar Charlie toe kruipt en áchter de luxaflex gaat liggen brommen, houdt Charlie het voor gezien en springt hij weg.

Rembo

Hier gaat het dus nog prima, maar uiteindelijk heeft het gebrom van Rembo dus wel effect 😉

Rembo

Maar, nog even een idee van de tijd: dit is dus binnen 24 uur na binnenkomst he! En dan al samen op de vensterbank: ik vind het stoer!

Rembo

Rembo heeft ook de zijkamer ontdekt en daar ligt heel veel kattenspeelgoed. Hij vermaakt zich opperbest! Blij dat het zo goed gaat, want hij blijft ruim 3,5 week logeren!

Rembo

vorige reekswordt vervolgd