Inmiddels is de logeerpartij van Rembo afgelopen en is hij weer thuis bij zijn eigen vrouwtje én kattenvriendjes. Maar zoals er vaak gezegd wordt: gelukkig hebben we de foto’s nog! Zonder gekheid, het was heel leuk. Rembo is een heerlijke kat en hij heeft zich keurig gedragen. Mijn boeven hebben zich gedragen zoals altijd: gastvrij en makkelijk!

Voor de oplettende kijker, jaahaaa, wij hebben een nieuwe eethoek! Het staat wat ‘ruimtelijker’ dan de vorige tafel met stoelen. Het maakt de poezels niets uit waar zij hun behaarde achterwerk neerleggen, oude tafel, nieuwe tafel, hoe zo tafel is niet van ons? Wij liggen er toch op!

Guercio, Charlie & James

En zo is het ook: ik heb geprobeerd ze bij te brengen dat als er een tafelkleed ligt, ze er niet op mogen… dat werkt voor 75%, schat ik zo. Garantie tot de deur, want mijn bakje yoghurt is te lekker om vanaf te blijven uiteraard!

Guercio, Charlie & James

Ahhh prachtige Rembo: ik hou van zwarte katten! Hij is niet helemaal zwart zoals Scheff en Jerry waren, maar ik vind em leuk! Eenmaal thuis was het overigens ook meteen weer helemaal goed: Rembo is heel makkelijk!!

Rembo

Kijk hier maar… James is de klos, bij Lewis, (sorry voor de bewogen foto, maar het gaat vooral om Rembo). Ondanks al die drukte bij hem, geeft ie geen krimp… blijft gewoon rustig liggen! En dat voor een kat die geen honden gewend was!

Lewis en Rembo

Hihi, de énige, echt de énige hier in huis waar Rembo wel voorzichtig bij was, is Myrna! Moeder Overste wil je uiteraard niet boos maken! Niet dat ze dat vaak is hoor, maar Myrna accepteert geen gedoe aan d’r lijf!

Myrna & Rembo

Ze heeft bij haar fokker voor prachtig nageslacht gezorgd, maar is nu heerlijk met pensioen, hier bij mij! Haar vacht is een ramp om op orde te houden, (net als vroeger bij King), maar zij en ik zijn dikke vriendinnen geworden!

Myrna

Tja, een nieuwe eethoek en nieuwe stoelen.. de oude stoelen moesten dus bij het grof vuil gezet worden. Uiteraard ben ik even alles nagelopen of er nog meer weg kon. Ik wilde dit mandje eigenlijk ook weggooien, maar toen ik het wilde pakken, (ik had het alleen tijdelijk op het balkon gezet), merkte ik dat het bezet was! Sterker nog, ze gebruiken het nog vaker dan toen het in huis stond! Inmiddels staan de 3 kattenbakken ook op het balkon, dus ik laat het voorlopig maar staan. De poezels vinden het heerlijk en voor ons is het balkon toch veel te warm om op te zitten.

Harisson

Ja en als ik naar het balkon loop, gaan er altijd wel een paar poezels met mij mee….

Rembo

Rembo heeft Harrison al zien liggen…..

Harrison & Rembo

Hee maatje, heb jij je verstopt?

Harrison & Rembo

Pech, ik heb je gevonden!

Harrison & Rembo

Oei, wat hoor ik daar nu weer?

Harrison & Rembo

Jahoor, James is ook in aantocht!

James & Lennon

Even hallo zeggen…..

James & Rembo & Lennon

En ja Rembo snuffelt even terug….

James & Rembo & Lennon

James begint z’n koppie te likken….

James & Rembo & Lennon

Nu zien jullie het zelf, hoe lief en hoe goed het hier gaat!

James & Rembo & Lennon

Rembo heeft een wasbeurt te pakken!

James & Rembo & Lennon

Keurig gewassen, lekker samen met Lennon op de uitkijk naar vogels!

Rembo

Rembo vindt het buiten zijn net zo heerlijk als dat Lennon het vindt!

Lennon & Rembo

Ik heb horen fluisteren dat hij thuis ook een soort van buitenren gaat krijgen!

Lennon & Rembo

Misschien ten overvloede, maar Rembo is dus ook gewoon volwassen he! Lennon is maar een paar maanden ouder, maar wel veel en veel groter!

Lennon & Rembo

Dit was het weer voor deze keer. Op dit moment zorg ik ook voor Pablo en Freddie, maar die zitten gewoon in hun eigen huis. Zij hebben dieet voer en het is een beetje lastig om volwassen katten uit elkaar te houden met voer. Over een paar weekjes komen Fleurtje een Sofietje logeren, dus ik geniet nu even van de ‘stilte voor de storm’ 🙂

Lennon & Rembo

vorige reeks wordt vervolgd