Kijk eens wat ik kan? Heb ik van Burton afgekeken! Burton was de lieveling van het vrouwtje en nou ben ik dat: lekker puh!

Ik blijf het wonderlijk vinden dat er altijd wel weer één kat is in de groep die van deze achterlijke dingen doet! Het kan immers niet lekker liggen op zo’n rand van een stoel!

James is altijd heel aanwezig en vooral dingen van mij, dáár wil hij bij in de buurt liggen, of in beslag nemen!

Wat nou, niet op de puzzel liggen: hij doet gewoon alsof hij slaapt en weet dat ik dan vertederd ben!

Oma Myrna heeft nog geen idee wat haar binnenkort boven het hoofd hangt. Suzanne vond haar ‘smoezelig’ en daar had ze een punt. Dus Myrna is een paar dagen na deze foto door mij geschoren! (ik moest haar alleen beloven er geen foto van te plaatsen)

Oh oh, het was heel leuk om te doen, maar ik kan er nog niet mijn beroep van maken, vrees ik! Maar, na heel even tegenstribbelen, vond Myrna het al snel prima: zij had ook last van haar vacht!

Jahoor: het is zover: Lewis is jarig! De grote man is 1 jaar geworden en bij een verjaardag horen cadeautjes!

Veel over gehoord, dus toch maar besteld: een likmat! We gaan het uitproberen met Griekse Yoghurt van de Baas!

Mmmmm, dat ruikt wel heel apart!

Maar inderdaad, Lewis vindt het lekker en hij likt de mat netjes schoon!

Hij heeft ook een nieuwe (wat grotere) bal gekregen en ik wil hem leren dat hij bepaalde dingen wel en andere dingen (MIJN dingen) niet van tafel pakt, dus de bal op de krabpaal gelegd!

Normaal jat hij nog wel es wat van de salontafel, dus je zou denken dat hij deze bal wel meteen pakt, maar niets is minder waar: ik moet hem flink aanmoedigen wil hij zijn bal zelf terug pakken! Maar misschien heb ik hem nu wel duidelijk gemaakt wat wel en wat niet gewaardeerd wordt!

Feestje!!! Fleur en Sofie zijn een dagje bij ons te gast! Handig voor hen net in de week dat onze kussens van de bank opgehaald zijn om opnieuw gevuld te worden!

De teckels kunnen nu dus zónder hulp op de bank komen! En dat doen ze maar wat graag, want heel zielig, thuis hebben ze geen bank 😉

Myrna zit erbij en kijkt er naar, maar Fleur en Sofie zien maar één kat: een WITTE! Lennon is in hun ogen heel speciaal!

Jaja, de foto is overbelicht, dat weet ik heus wel, maar kijk nou toch eens: een kat in de vensterbank, een kat op tafel, een kat op de bank, 2 hondjes op de bank en een hond op de voorgrond. Zo ziet mijn ideale huiskamer er dus uit!

Een huis vol dieren, je kunt mij niet gelukkiger maken! Al moet ik bekennen dat ik enige nachtmerries heb over de komende zomermaanden. Er komen dan namelijk 3 katten logeren en dat is heel leuk maar ook heel veel extra werk!

Maar zover is het nog niet: Fleur is even in de hoek gezet door Myrna, dus ziet Lewis zijn kans schoon om naar Sofietje te gaan.

Oops, te laat, daar is Fleur alweer; Fleur denkt dat Sofietje verdedigd moet worden: niks is minder waar, maar vertel dat maar eens aan een teckel!

De rust is weer gekeerd en ja er lag dus nóg een kat in de vensterbank!

Het wordt tijd om Fleur even af te leiden. Lewis en Sofietje zijn ongeveer even oud en spelen graag samen.

Maar als Fleur het ziet, komt ze zich er altijd mee bemoeien, dus ik probeer Fleurtje even bezig te houden met de speelgoedbak!

En dat werkt: Lewis en Sofietje kunnen nu even ongestoord spelen met elkaar.

Lewis speelt op precies dezelfde manier met Charlie en al ziet het er misschien eng uit, hij doet echt zachtjes!

Andersom is dat wel anders: Sofietje doet niet zachtjes met Lewis hoor: die piept soms echt van de pijn als ze in zijn lip hangt, of in z’n oor bijt!

Zo klein als ze is, Sofie is het vrouwtje DUS de baas!

Lewis wordt weer vakkundig in z’n lip gebeten. Sofie leert voor tandarts geloof ik!

Lief he! Lewis vindt echt alles goed!

Ik ben zo ongelooflijk blij en dankbaar dat Lewis er is! Dieren, ze horen gewoon bij mij!

Tot de volgende keer!

vorige reekswordt vervolgd