De afgrijselijke decembermaand is al doormidden, dus het is hoog tijd voor een nieuw dierenblog. We zijn nog steeds een klein beetje aan het wennen aan de komst van Storm. Maar deze maand is het ook tijd voor een nieuwe pyjama party! Eerst maar even rustig beginnen. Net zoals alle andere katten houden die van mij ook van kartonnen dozen.

Harrison heeft flink zijn best gedaan, maar het is hem uiteindelijk gelukt om zowel Myrna, James als Storm eruit te jagen en hij is vast van plan om heel lang van ZIJN kartonnen huisje te genieten!

Geen spannende foto voor de meeste van ons, maar voor Lisa en Ron, op wereldreis, is het wel heerlijk te zien dat hun Storm gewoon met mijn poezels meedoet aan het ochtendritueel.

Allemaal krijgen ze ’s ochtends even iets extra’s. De één kiest voor kattenmelk, de ander voor een vloeibare snack en de rest voor natvoer. Of… ik moet het anders zeggen: Myrna eet overal de restjes van op. Deze overgrootmoeder is letterlijk kogelrond aan het worden.

Voor de fotografen onder ons: de foto is absoluut niet overbelicht: het was een hele mistige ochtend! Dan wonen wij hier op de negende etage in een soort van droomwereld!

Daar is ze dan eindelijk: ons buurmeisje Nora! Als er één blij en vrolijk hondje is, dan is het Nora wel. En JAHAA, ze heeft een heel hoog knuffelgehalte, wat ik persoonlijk dus heerlijk vind.

Van de zeker 30 foto’s zijn er maar een paar gelukt, want Nora en Lewis hebben letterlijk de boel verbouwd hier, met z’n tweetjes. Ze hebben bijna aan één stuk door gespeeld en gestoeid, waarbij Nora, als vrouwtje, uiteraard de baas was!

Wat een blije honden he?! Nora heeft ’s avonds ook heerlijk bij ons op de bank gelegen. Dat mag Lewis ook hoor, alleen, Lewis is een beetje vreemd: hij wil niet op de bank!

Was Storm dus eindelijk bijgekomen van de logeerpartij van Fleur en Sofie, nu moet hij alweer aan een ander hondje wennen. Hij zit letterlijk als de kat in de boom, op de krabpaal de hele boel eens in zich op te nemen.

Nora heeft geen oog voor Storm. Ze is thuis ook katten gewend en bovendien, ze vindt Lewis veel interessanter. Ze komt wel steeds even bevestiging halen, zo van: ik doe het goed he tante Loes?

Harrison laat Storm ook weten dat het okee is en hij gewoon kan en mag bewegen. Alles bij elkaar heeft het misschien een kwartier geduurd hoor.. en toen ging ook Storm, de kat die géén honden gewend was, gewoon weer z’n eigen gang.

De hondenbedden, kleedjes, botten en speelgoed liggen overal door de kamer heen. Maarja, als je een pyjama party hebt, moet je wel je gang kunnen gaan natuurlijk. Ze hebben zich prima vermaakt.

Intussen in de keuken heeft Storm alleen maar oog voor de afvoer. Water wat ineens wegstroomt… je moet het als Coontje toch wel even in de gaten houden! Maar, als het dan bedtijd wordt….

Ik had de slaapkamerdeur nog niet open gedaan of Nora zat op bed 😉 En zoals jullie zien, dan kan en mag hier ook. Ook hier vertikt Lewis het om op bed te slapen, zoals al m’n vorige honden, maar Nora heeft uiteindelijk wel de hele nacht bij ons geslapen!

Maar…. ze wilden niet meteen gaan slapen, het tuig! Eerst nog even stoeien samen. Heerlijke blije hondenkinderen!

Het is misschien als baasje niet leuk om te horen of zien dat jouw hond je helemaal niet mist als je weg bent, maar het is toch echt zo. Nora heeft geen moment aangegeven dat ze liever naar huis wilde.

Ze heeft zich voorbeeldig gedragen en ze mag van mij vaker komen logeren hoor! Lekker beestje is zij!

Lewis is ook flink onder de indruk van Nora. Hij gedraagt zich perfect!

En wéér is Nora de baas. Ze bijt Lewis in zijn lip en houdt net zolang vast, tot hij op z’n rug ligt.

Maar die grote sukkel van ons vindt het gewoon heel gezellig. Helemaal niet erg om je kleed even te moeten delen he Lewis?

En, het was beslist niet voor lang, want toen het licht uit ging, lag Nora tussen Lex en mij in en was met geen mogelijkheid meer van haar plek af te krijgen!

Geen mist, maar nog een keer speciaal voor de baasjes van Storm, bewijs dat het goed gaat. Ik weet zelf maar al te goed hoe het voelt om je lieveling te moeten missen.

Storm was overigens vegan toen hij hier kwam, maar inmiddels heeft hij mij laten weten dat hij haan met peterselie erg goed te bikkelen vindt!

Ja Oma Myrna en James, nog drie weken en dan komt Cash erbij. Eindelijk weer een kitten in huis!!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC03567.jpg

vorige reekswordt vervolgd