Sorry voor de kittenspam, maar wie het niet wil zien, kijkt maar een andere kant op. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Het gaat hartstikke goed. Het bovenste mandje van de krabpaal is favoriet, maar zodra ik hem roep, komt hij ‘naar beneden’ en gaat dan bij voorkeur bovenop mijn toetsenbord zitten. Het is helemaal leuk om met de cursor te spelen; als ik mijn muis beweeg, valt Cash mijn monitor aan. En dat allemaal met die grote poten van hem, dus ik lig de hele dag in een deuk!

Grote poten, maar best nog wel een kleine jongen hoor. Soms moeten we echt goed kijken waar hij zich heeft verstopt.

Ik heb hem vandaag ook even gewogen. Weegschalen verschillen onderling nogal eens van elkaar, dus ik wilde even zijn gewicht op mijn keukenweegschaal checken. Dus de slakom weer gepakt en het resultaat: 1785 gram!

Storm, de logeerkater, vindt het ook reuze gezellig. Cash is heel speels en dat is Storm ook nog. Trouwens, zelfs Oma Myrna van bijna 10 is nog van de partij als er met de kattenhengel gespeeld wordt!

Pffftttttt…. fietfieuwwww: ben ik even een mooie jongen of niet soms?!!!

Maar het is wél heel vermoeiend allemaal. Als ik met mijn kontje op die warme computer lig, dan doezel ik soms zomaar even in.

Zie je, m’n hoofdje is al heel zwaar geworden…..

Oops.. ik dacht dat ik wat hoorde…?

Of toch niet…? Lekker slapen zo hoor!

Even m’n voorpoot wassen. Ja, alle zeven tenen zitten er nog!

Ik vind het hier, zo vlak bij het vrouwtje, best uit te houden. Het fijne is, dat zij dus altijd tussen mij en dat enge zwarte monster in zit.

Lewis noemen ze hem: nou ik vind hem nog veel te groot om hem dichtbij te laten komen. Dan blaas ik heel hard!!!

Maar, Lewis luistert heel goed naar mijn vrouwtje. Ze hoeft maar te fluisteren en hij stapt al weer achteruit!

Zie je nou, ik had toch gelijk dat ik wat hoorde. Zo gek joh, als die lichte katten hier onder het hengsel door gaan…

… gaat er een klepje open! Ik heb ook al geprobeerd of het open gaat voor mij, maar nee, ik krijg het niet voor elkaar. Gelukkig eten ze niet zo netjes, dus ik kan wel vaak een kruimeltje pikken.

Helemaal hoog in de krabpaal, daar zit ik het liefste. Dan heb ik goed overzicht en kan ik die Lewis in de gaten houden. James komt meestal bij mij liggen, maar soms ben ik te laat en dan slaapt James al, maar dan spring ik er toch gewoon naast!

Het vrouwtje had niet gezien dat Storm een foto bommetje aan het doen was….. kiekeboe!!!

Nou dan ook Harrison nog maar even erbij gezet; alleen Myrna liet zich vandaag niet op de foto zetten.

James en Cash: m’n mooie kereltjes: 3x is scheeprecht: James is de 3e blauwe en Cash de 3e zwarte kater!
Ik heb met ze afgesproken dat ze heeeeeel oud gaan worden!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC03715.jpg

vorige reekswordt vervolgd