Er stond eerst ‘Lewis & de Poezels’ maar tot mijn spijt zitten er geen foto’s van Lewis bij, dit keer. Moet ik voortaan dus wel even aan denken, want geloof me, Lewis is zeer aanwezig in huis! Maar, hij is zó braaf en zó lief, dat hij dus de katten gewoon met rust laat als ik dat zeg. We zouden het bijna vergeten, maar ik heb ook nog 2 blondjes in huis. Harrison en Storm hebben elkaar wel gevonden. Ze zijn vaak samen. Het grappige is ook dat ze geen van beiden natvoer lusten. Het eten van Cash daarentegen….. ik moet het kitteneten werkelijk 24/7 bewaken!

De baasjes van Storm zullen deze foto wel erg mooi vinden. Hun blonde man ligt er heerlijk bij!

Cash moet dus aan heel veel wennen. Zo ook aan onze ‘drinkfontein’. Ooit aangeschaft nadat onze eerste Coon, King, altijd al het water uit de drinkbak aan het graven was. Deze fontein is een tuinmodel en er kan 10 liter in, dus zelfs een Maine Coon krijgt deze niet omver of van z’n plek. Maar, Cash moet wel helemaal op z’n achterpootjes staan om te kunnen drinken. Tja, en als je slim bent, los je dat natuurlijk op je eigen manier op.

Gewoon erboven op gaan staan en dan drinken! Goed zo Cash! En, je bent niet de eerste die dit doet. Burton dronk ook zo! Later deed Charlie het en nu jij!

Cash komt werkelijk al overal. Net een weekje hier, maar het lijkt al wel alsof hij er al heel lang is. De andere poezels vinden het ook allemaal goed en Cash is echt volledig geaccepteerd. Storm houdt alleen niet zo van het fototoestel, dus ik denk dat hij snel van tafel zal zijn….

En ja hoor, weg Storm, hallo Harrison! Ze hebben van plek gewisseld en die kleine dondersteen op de achtergrond is op onderzoek uit. Ik heb sinds 2010 geen bloemen en planten in huis, behalve dus een paar nepbloemen. Ach, een meisje wil toch rozen om haar heen, niet dan? Maar ik vrees dat Cash gaat ontdekken dat het heel veel lawaai geeft als deze ‘vaas’ om valt…

Boem!!! Hahaha, ja daar schrok je van he knul? Mooi zo.. dan doe je het vast niet nog een keer 😉 En dit is dus precies de reden waarom mensen mij niet blij maken met een bos echte bloemen. Zo’n vaas gaat bij ons geheid omver en al dat water overal is met al die kattenvoetjes die er dan doorheen stampen niet handig.

Cash is echt geschrokken en wat doe je dan? Precies dan sjees je meteen de krabpaal in en klim je in het bovenste mandje bij James. En James, net zo grijs als de vader van Cash, vindt het helemaal prima om als surrogaat-papa te fungeren.

Mooi he!!! Helemaal grijs en helemaal zwart bij elkaar!! Maar vooral, zooo lief! James is flink ziek geweest. Het vermoeden is dat hij een voedselallergie heeft. Hij moet echt goed gaan eten zodat hij weer wat aan komt en zijn weerstand weer wat op peil komt.

De hypoallergene brokken vindt hij maar niks. Tot ik mij ineens realiseerde dat hij uiteraard wel gewoon vers vlees mag en kan eten. Dus de baas weer naar de dierenwinkel gestuurd voor diepvries vlees. En zowaar, James vindt het lekker.

Cash trouwens ook, hahaha. Hij is in één week 250 gram aangekomen, dus daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Dit is trouwens Bibi vlees voor katten. Het lijkt verdorie wel tartaar! Prima kwaliteit dit vlees. Niet goedkoop, maar voor James hebben we heel veel over!

Het is tevens geschikt voor kittens, dus dat Cash mee eet, is prima! En wat blijkt? De blonde jongens lusten het niet en Myrna vindt blijkbaar dat ze hier te veel op moet kauwen.

M’n eerste zeven Maine Coons kregen aanvankelijk alleen maar vers vlees, tot er een keer een bedorven lading tussen zat en we bijna van twee Coons afscheid moesten nemen. Maar, dat was een slechte slager. Bibi vlees ziet er ook veel en veel beter uit. Goed in de koelkast bewaren dus en pas eruit halen vlak voor je het geeft.

Kijk eens, hoe grappig: Cash heeft hier een blikje natvoer. Vis om precies te zijn. James houdt hier absoluut niet van, dus hij zal hier niets van pikken. Maar, als Cash het verse vlees zo goed blijft eten, dan zullen die blikjes snel verleden tijd zijn.

Vies he James, die stinkende natte derrie. Toch eet Cash dit ook heerlijk op. De kleine man vindt alles nog lekker!

Zo overdag, vooral in de middag, slaapt Cash veel. Hij ligt dan op de krabpaal, of samen met James in een mandje. Maar als we ’s avonds naar de bank verhuizen, dan komt hij meteen bij ons liggen. Zowel bij Lex als bij mij. Het is net alsof hij het zelf eerlijk verdeelt!

’s Nachts komt hij heel dapper de slaapkamer inrennen. Hop, langs Lewis en plof, op bed! Hij heeft de afgelopen nacht zelfs een tijdje onder de dekens gelegen. Heerlijk tegen mij aan. Cash is echt ongelooflijk sociaal en aanhankelijk.

Tja, alleen wel lastig op de foto te krijgen. Zo’n Solid Black Maine Coon, zie je niet zo heel goed op mijn zwarte bank!

Wat een plaatje is hij he! Alweer bijna 3,5 maand: het gaat heel snel! Dus het zal niemand verbazen dat ik niet veel meer doe dan heel veel foto’s maken en met hem aan het spelen ben.

En gelukkig houdt Cash ook nog es van knuffelen, dus ik heb werkelijk een lot uit de loterij met hem!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC03745.jpg

vorige reekswordt vervolgd